Άνοιξαν οι αιτήσεις για την POWTECH 2022!

Η Νο1 έκθεση στον κόσμο για Τεχνολογίες Διαχείρισης Υλικών σε μορφή Σκόνης, Κόκκων & Χύμα Στερεών Υλικών

30 Αυγούστου – 01 Σεπτεμβρίου 2022 | Νυρεμβέργη, Γερμανία

POWTECH, η κορυφαία διεθνής έκθεση για επεξεργασία υλικών σε μορφή σκόνης, λαμβάνει χώρα κάθε 2 χρόνια, και θα η επόμενη διοργάνωση πραγματοποιηθεί 30 Αυγούστου – 01 Σεπτεμβρίου 2022 στο εκθεσιακό κέντρο της Νυρεμβέργης της Γερμανίας.

Στην τελευταία διοργάνωση το 2017, η POWTECH φιλοξένησε 835 εκθέτες από 29 χώρες οι οποίοι παρουσίασαν νέες τεχνολογίες και καινοτομίες σε 14.066 εμπορικούς επισκέπτες που προήλθαν από 76 διαφορετικές χώρες. Το 40% των επισκεπτών προήλθαν εκτός Γερμανίας.

Οι ειδικοί επισκέπτονται την έκθεση για να αναζητήσουν πρωτοποριακές καινοτομίες στη μείωση του μεγέθους, τον έλεγχο, την ανάμιξη, τη μεταφορά, τη δοσολογία ή την κοκκοποίηση και πολλές άλλες διαδικασίες κατά την επεξεργασία χύμα στερεών υλικών.

Ανάλυση, διαλογή, δοσομέτρηση και συμπίεση

Η τεχνολογία μηχανικής επεξεργασίας είναι γεμάτη δυναμικές διεργασίες. Η POWTECH παρουσιάζει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και λύσεων προσαρμοσμένων στις ανάγκες σας ως ειδικός. Αντικατοπτρίζει την τρέχουσα κατάσταση στις τεχνολογίες της μηχανικής επεξεργασίας και των οργάνων μέτρησης και παρέχει μια μοναδική επισκόπηση των διάφορων βιομηχανικών κλάδων, που περιλαμβάνει γυαλίδομικά υλικάχαρτί, ανακύκλωση, ορυχεία/λατομεία μέχρι και φαρμακευτικά προϊόνταχημικά προϊόντα και τρόφιμα.

Οι βασικές κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών οι οποίες παρουσιάζονται είναι:

·      Βασική τεχνολογία κατεργασίας σκόνη & χύμα υλικών

·      Μηχανικές εγκαταστάσεις & εξαρτήματα επεξεργασίας

·        Συσκευασία & γέμισμα

·        Μέτρηση, Έλεγχος, Αυτοματισμός

·        Τεχνολογίες νανοσωματιδίων

·        Ασφάλεια & Περιβαλλοντικές Τεχνολογίες

·        QC, QA και QM

·        Χημεία