Ήταν μια από εκείνες τις νύχτες όπου τα βήματά μας προχωράνε, στους έρημους και ήσυχους – ανήσυχους δρόμους του κέντρου της Αθήνας.

Είναι εκείνες οι στιγμές όπου οι σκέψεις μας εκφράζονται φωναχτά και η επικοινωνία μεταξύ φίλων και συνεργατών αποκτά μια δυναμική, ώστε οι σκέψεις να υλοποιηθούν άμεσα. Και κάπως έτσι περάσαμε στην πράξη.

Εξωστρεφείς εκ γενετής, δεν είχαμε άλλη επιλογή από το να εκφραστούμε ανοιχτά και να βάλουμε τις βάσεις μιας έκδοσης για τις εξαγωγές.

Όραμά μας το δρομολόγιο του παππού μας Οδυσσέα, ταξιδευτές όπως και εκείνος για περισσότερο από είκοσι χρόνια, έχουμε αποκτήσει την απαραίτητη γνώση και εμπειρία ώστε να τη μεταφέρουμε με επιτυχία και να στηρίξουμε τον εξαγωγικό προσανατολισμό της χώρας.

Σ’ αυτό το ταξίδι οι προορισμοί θα είναι πολλοί, όπως και οι ενδιάμεσοι σταθμοί, όμως οι στόχοι μας είναι ξεκάθαροι, να ενισχύσουμε και να αυξήσουμε τις εξαγωγικές επιδόσεις της χώρας.

Η στοχευμένη ενημέρωση καθώς και η εξειδικευμένη γνώση μέσα από αναλύσεις, έρευνες, μελέτες και θεματογραφία που θα καλύπτει όλους τους τομείς των εξαγωγών, είναι το νέο εκδοτικό εγχείρημα της DK Marketing, το οποίο κάθε μήνα θα είναι κοντά σας.

Το Export – Experts μας συντροφεύει είκοσι χρόνια τώρα.
Από εδώ και στο εξής το Exportnews με δέκα τεύχη στην ελληνική γλώσσα και δυο στην αγγλική θα είναι ο πολύτιμος οδηγός σας σ’αυτό το ενδιαφέρον ταξίδι το οποίο θα κάνουμε μαζί.

Exportnews everywhere!!!

Δημήτρης Καραβασίλης,
Γιώργος Τριανταφύλλου,
Παναγιώτης Μίλης

Exportnews.gr - Σχετικά με το περιοδικό

Τελευταία Νέα