Δηλώσεις συμμετοχής στην Διεθνή Έκθεση Παιχνιδιού Spielwarenmesse 2022

In 2022, the Spielwarenmesse will be taken to a new level. From 2 to 6 February, Spielwarenmesse Digital will combine the live experience in Nuremberg with an innovative digital business platform. In addition, visitors and exhibitors will be able to network, communicate and look for inspiration 365 days a year.

Με μια καινοτόμο επιχειρηματική πλατφόρμα, γνωστή ως Spielwarenmesse Digital, προετοιμάζεται για τη διοργάνωση του 2022, η Διεθνής Έκθεση Παιχνιδιού Spielwarenmesse, για την οποία επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και Κύπρο είναι το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Η νέα αυτή υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη από τις 2 έως τις 6 Φεβρουαρίου 2022, διάστημα, κατά το οποίο θα πραγματοποιηθεί η προσεχής Spielwarenmesse. Οι ενδιαφερόμενες εταιρείες μπορούν, ήδη, να εγγραφούν από την 1η Μαρτίου 2021.

Όπως και η φυσική έκθεση στη Νυρεμβέργη, έτσι και το Spielwarenmesse Digital προσφέρει παρουσιάσεις προϊόντων και εταιρειών από ηγέτες της αγοράς και νεοεισερχόμενες επιχειρήσεις, ευκαιρίες δικτύωσης στον κλάδο του παιχνιδιού κι ένα πρόγραμμα σεμιναρίων υψηλής ποιότητας για προμηθευτές καθώς και εμπόρους λιανικής και αγοραστές.

Οι εκθέτες, για πρώτη φορά, θα μπορούν να παρουσιαστούν καθαρά ψηφιακά ή και με εικονικό προφίλ, καθώς και με το φυσικό τους περίπτερο.

«Η ψηφιακή μας πλατφόρμα δημιουργεί σε όλους τους συμμετέχοντες του κλάδου νέες ευκαιρίες και τους επιτρέπει να ζήσουν τη Spielwarenmesse, 365 ημέρες το χρόνο», σχολιάζει ο Ernst Kick, διευθύνων σύμβουλος της Spielwarenmesse eG και προσθέτει: «Με τα καινοτόμα εργαλεία του Spielwaremesse Digital, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να προετοιμαστούν για την έκθεση ακόμη πιο αποτελεσματικά και με πιο στοχευμένο τρόπο. Ταυτόχρονα, οι έμποροι λιανικής και οι προμηθευτές, που δεν θα μπορέσουν να συμμετάσχουν στην έκθεση, θα έχουν την ευκαιρία  να δικτυωθούν ψηφιακά, ενώ θα αποκτήσουν μια επισκόπηση της τεράστιας προσφοράς στην έκθεση και των τελευταίων καινοτομιών για το 2022. Η συμμετοχή στο δημοφιλές πρόγραμμα διαλέξεων της Spielwarenmesse θα είναι επίσης δυνατή από οπουδήποτε στον κόσμο και θα περιλαμβάνει τόσο το Toy Business Forum, όσο και το LicenseTalks».