Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο στην INHORGENTA MUNICH 2024 από το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο

Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο διοργανώνει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο στη Διεθνή Κλαδική Έκθεση Αργυροχρυσοχοΐας, Ρολογιών, Εξοπλισμού Εργαστηρίων και Πολύτιμων Λίθων, INHORGENTA MUNICH 2024, που θα πραγματοποιηθεί στις 16-19 Φεβρουαρίου 2024 στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου.

   Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο ανακοίνωσε ότι, ως επίσημος αντιπρόσωπος του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου στην Ελλάδα και την Κύπρο, ανέλαβε αυτή την πρωτοβουλία με σκοπό ελληνικές και κυπριακές επιχειρήσεις να εντείνουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα, στο πλαίσιο των δράσεων εξωστρέφειας και επιχειρηματικής δικτύωσης.

   Κάθε ενδιαφερόμενος για το Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο αλλά και για συμμετοχή ως ανεξάρτητος εκθέτης στην INHORGENTA MUNICH μπορεί να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.