Γυναικεία αντιπροσωπεία της Ένωσης Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων της Ινδίας επισκέφθηκε το ΕΒΕΑ

Γυναικεία αντιπροσωπεία της Ένωσης Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων της Ινδίας (Federation of Indian Chambers of Commerce and Industries – FICCI) επισκέφθηκε το ΕΒΕΑ.

Σε σχετική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του επιμελητηρίου, χαιρετισμό απηύθυνε η προεδρεύουσα και Α’ αντιπρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου, ενώ την εκδήλωση συντόνισε το μέλος Δ.Σ ΕΒΕΑ και υπεύθυνος για τη χώρα, Φάνης Ματσόπουλος.

Επικεφαλής της Ινδικής αντιπροσωπείας ήταν η Jayanti Dalmia (President of FICCI Ladies Organization – FLO, the Women’s Wing of FICCI), ενώ συμμετείχαν περίπου σαράντα Ινδές γυναίκες επιχειρηματίες από κλάδους, όπως φάρμακα, καλλυντικά, κοσμήματα, κλωστοϋφαντουργία.

Συζητήθηκαν θέματα γυναικείας επιχειρηματικότητας και οι προοπτικές περαιτέρω σύσφιξης των διμερών μας σχέσεων.

Στη συνάντηση από την ελληνική πλευρά συμμετείχαν, επίσης, η Χριστίνα Σακελλαρίδη, πρόεδρος του ΠΣΕ, η Αλεξάνδρα Πίττα-Χαζάπη, μέλος Δ.Σ. και πρόεδρος Εξαγωγικού Τμήματος ΕΒΕΑ, ο Μιχάλης Κανδαράκης, ο Νίκος Σοφιανός, η Γρηγορία Καραμολέγκου, η Μαρία Αρβανιτοπούλου, μέλη  Δ.Σ. ΕΒΕΑ, η Βίκυ Αθανάσογλου, πρόεδρος WICCI (Women’s Indian Chamber of Commerce and Industry) – Greece, η Λίτσα Παναγιωτοπούλου μέλος του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών (ΕΕΔΕΓΕ) και ταμίας στο Ελληνοαμερικάνικο Επιμελητήριο, η Σοφία Οικονομάκου, τέως πρόεδρος ΕΕΔΕΓΕ και η Μαρίνα Κοντοτόλη, μέλος του ΕΕΔΕΓΕ και εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Τρικάλων.