ΣΕΒΕ: Circular Economy Hybrid Workshop ΙΙ

O ΣΕΒΕ-Σύνδεσμος Εξαγωγέων σας προσκαλεί στο hybrid workshop ΙΙ του έργου Knowing Circular Economy In Black Sea Basin (BSB – CIRCLECON) που θα πραγματοποιηθεί την Tρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 13:00 στο ξενοδοχείο The Met στη Θεσσαλονίκη.
O ΣΕΒΕ συμμετέχει ως εταίρος στην υλοποίηση του έργου CIRCLECON, που συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Διασυνοριακής Συνεργασίας Joint Operational Programme Black Sea Basin 2014-2020 και υλοποιείται με εταίρους από την Βουλγαρία, Γεωργία, Ουκρανία και Τουρκία.
Γενικός του στόχος είναι να προωθήσει τον εδαφικό συντονισμό της προστασίας του περιβάλλοντος και της βιώσιμης ανάπτυξης στη λεκάνη της Μαύρης Θάλασσας. Η μετάβαση στην κυκλική οικονομία και η διαχείριση των αποβλήτων αποτελούν πολύτιμο πόρο και είναι μια τεράστια ευκαιρία για να δημιουργηθούν ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα σε βιώσιμη βάση για τις ελληνικές επιχειρήσεις, ιδίως τις εξαγωγικές.
Το workshop αφορά στην ενημέρωση σχετικά με την υιοθέτηση του μοντέλου της κυκλικής οικονομίας που αποτελούν μία προτεραιότητα της Ε.Ε. από το 2015 αλλά και του Ελληνικού Εθνικού Σχεδίου Δράσης για την Κυκλική Οικονομία. Η κυκλική οικονομία, αξιοποιώντας την ενιαία αγορά και το δυναμικό των ψηφιακών τεχνολογιών, μπορεί να ενισχύσει τη βιομηχανική βάση της ΕΕ και να προωθήσει τη δημιουργία και την επιχειρηματικότητα μεταξύ των ΜΜΕ.
Η παρακολούθηση της εκδήλωσης θα γίνει διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας zoom ή διά ζώσης για περιορισμένο αριθμό ατόμων με την προϋπόθεση εγγραφής.
Πρόγραμμα:
Πληροφορίες: ΣΕΒΕ – ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΞΑΓΩΓΕΩΝ,  2310-535333