Διαδικτυακή εκδήλωση για την ασφάλεια στα θαλάσσια σπορ και την ανάγκη πιστοποίησης των υπηρεσιών στην επανεκκίνηση του Τουρισμού διοργανώνει ο οργανισμός Πιστοποίησης και Επιθεωρήσεων στην Ελλάδα TÜV AUSTRIA Hellas, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Safe Water Sports.
Η διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο «ΔιασκεδάζοŰμε Ασφαλώς» θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Απριλίου 2021 στις 16:30 και απευθύνεται σε κάθε επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον κλάδο των θαλάσσιων μέσων αναψυχής και βάζει σε προτεραιότητα την ποιότητα των υπηρεσιών της προς τους χρήστες και την παρακολούθηση, εφαρμογή και τήρηση υγειονομικών μέτρων για την ομαλή επανεκκίνηση, στη σκιά της πανδημίας.
Θα αναπτυχθούν θέματα όπως:
– Η αναγκαιότητα της πιστοποίησης των εκμισθωτών θαλασσίων μέσων αναψυχής στη φετινή, κρίσιμη για την οικονομία, σεζόν.
– Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε ο κλάδος του τουρισμού.
– Η σημασία της επικέντρωσης στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πελάτες/χρήστες θαλασσίων μέσων αναψυχής.
– Οι εκτιμήσεις για την πορεία του εν λόγω κλάδου, κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα μιλήσουν οι: Δημήτρης Φραγκάκης, γενικός γραμματέας ΕΟΤ, Παναγιώτης Πασχαλάκης, πρόεδρος του Οργανισμού Safe Water Sports, Χαράλαμπος Αγγελούδης, αναπληρωτής γενικός διευθυντής της TÜV AUSTRIA Hellas & εκπρόσωπος της Επιτροπής Τουρισμού της HellasCert, Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος, διευθυντής Έρευνας και Ανάπτυξης της TÜV AUSTRIA HELLAS, Ιωάννης Ξωμεριτάκης, πρόεδρος Πανελληνίου Συλλόγου Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, Μιχάλης Βλατάκης, πρόεδρος του Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης, Αντώνης Μιτζάλης, πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Καβάλας και Μανώλης Τσακαλάκης, ξενοδόχος και πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου.































