Ελληνικό σούσι: Φέρνοντας την Ιαπωνία στην Βόρεια Εύβοια

Ελληνικό σούσι: Φέρνοντας την Ιαπωνία στην Βόρεια Εύβοια

Η εταιρία North Evia δίνει μια νότα γεύσης παγκοσμίου αναγνώρισης κυκλοφορόντας το ελληνικό σούσι. Από την Βόρεια Εύβοια ο μαρινάτος γαύρος μαρινάρεται με αλάτι, λεμόνι και μυρωδικά και φτάνει σε όλη την Ελλάδα μπερδεύοντας το παστό ψάρι με το σούσι και το τσίπουρο με το σάκε.

Η επιλογή ψαριών ανωτέρας ποιότητας από πεντακάθαρα νερά, την βαθιά γνώση της παραδοσιακής οικογενειακής τεχνογνωσίας, τις σύγχρονες τεχνολογικές μεθόδους και τον εξοπλισμό συσκευασίας που χρησιμοποιεί είναι τα στοιχεία που άνοιξαν τις πόρτες προς τις αγορές του εξωτερικό.