“Φορτωμένη” βραβεία η Aegean Άλλο ένα στα Skytrax World Airline Awards

Γ ια ένατη συνεχή χρονιά και 10η φορά τα τελευταία 11 χρόνια η AEGEAN ανακηρύσσεται ως η καλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη, από τα 2019 Skytrax World Airline Awards, τα «Όσκαρ του κλάδου των αερομεταφορών».

Η  απονομή του βραβείου πραγματοποιήθηκε στις 18 Ιουνίου 2019 κατά τη διάρκεια του Paris Air Show στο αεροδρόμιο Le Bourget στο Παρίσι. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Skytrax καλύπτει ολόκληρο το κόστος της Έρευνας και τα έξοδα της Εκδήλωσης Απονομής των Βραβείων.

Σχολιάζοντας τη βράβευση της AEGEAN, ο Edward Plaisted, διευθύνων σύμβουλος της Skytrax, δήλωσε: «Πρόκειται για σημαντική αναγνώριση για την AEGEAN και το προσωπικό πρώτης γραμμής της, το οποίο είναι υπεύθυνο για την επίτευξη, της τόσο υψηλής ικανοποίησης των επιβατών. Η επίτευξη αυτής της συνέπειας, που έχει οδηγήσει την AEGEAN να ψηφιστεί Καλύτερη Περιφερειακή Εταιρεία για εννιά συνεχόμενες χρονιές, δεν είναι εύκολη υπόθεση και αποτελεί τεράστιο θρίαμβο για την AEGEAN το γεγονός ότι έχει επιτύχει αυτή τη σημαντική αναγνώριση από τους επιβάτες της».

Ο Δημήτρης Γερογιάννης, διευθύνων σύμβουλος της AEGEAN, δήλωσε: «Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι, τόσο για την AEGEAN όσο και για την Ελλάδα, που κερδίσαμε ακόμα μια φορά, αυτό το σημαντικό βραβείο. Το 2019 είναι μια πολύ σημαντική χρονιά για εμάς, καθώς σηματοδοτεί την 20η επέτειό μας. Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στο μέλλον και να εργαζόμαστε σκληρά για να αξίζουμε την επιλογή και την εμπιστοσύνη των επιβατών μας».
Προκειμένου να απονεμηθούν τα World Airline Awards διεξήχθη παγκόσμια έρευνα η οποία πραγματοποιήθηκε την περίοδο Σεπτεμβρίου 2018 – Μαΐου 2019 (στα αγγλικά, στα γαλλικά, στα ισπανικά, στα ρωσικά, στα γιαπωνέζικα και στα κινέζικα). Καταμετρήθηκαν 21,65 εκατ. συμμετοχές και στην έρευνα συμμετείχαν επιβάτες από 100 εθνικότητες.