Hellmann’s

H ellmann’s με «Άρωμα Ελλάδας» είναι η νέα σειρά προϊόντων που κυκλοφόρησε πρόσφατα στην ελληνική αγορά η επονομαζόμενη εταιρεία. Στοχεύοντας στην ενίσχυση των εγχώριων αγροτικών προϊόντων και παραγωγών, μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε πριν από 10 χρόνια σε συνεργασία με τους παραγωγούς ντομάτας στη Γαστούνη, κυκλοφορεί τα 4 νέα προϊόντα που θα μας μαγέψουν σε κάθε μπουκιά!

 Ηellmann’s Μαγιονέζα
με Τρούφα από Έλληνες παραγωγούς
Είναι κατάλληλη για vegetarians, δεν περιέχει γλουτένη και παρασκευάζεται με το αρωματικό μανιτάρι που ακούει στο όνομα τρούφα και δίνει στη μαγιονέζα μας μία ιδιαίτερη γεύση.

 Hellmann’s Κέτσαπ
με Θυμαρίσιο μέλι από την Κρήτη
Η συνταγή της κέτσαπ που όλοι λατρέψαμε εμπλουτισμένη με το παγκοσμίως γνωστό, θυμαρίσιο Κρητικό μέλι, χαρίζει μία γλυκύτητα στη γεύση και αντικαθιστά τη ζάχαρη.

 Hellmann’s Μουστάρδα με Πιπεριές Φλωρίνης
Κατάλληλη για vegetarians, χωρίς γλουτένη η Μουστάρδα με Πιπεριές Φλωρίνης αποτελεί έναν ανεπανάληπτο συνδυασμό της κλασσικής αξίας της μουστάρδας και του γλυκού καρπού της πιπεριάς.

 Hellmann’s Μουστάρδα με Καπνιστό Μπούκοβο από την Πέλλα
Είναι κατάλληλη για vegetarians, δεν περιέχει γλουτένη και έχει χαρακτηριστική γεύση του μπούκοβου της Πέλλας δίνοντας μία καπνιστή νότα στη μουστάρδα.