Συσκευασίες μουστάρδας με γραφή Braille από την Condito

Μεριμνώντας για μια κοινωνική ομάδα που αντιμετωπίζει δυσκολίες τόσο στις καθημερινές αγορές, όσο και στη μετέπειτα διαχείριση των προϊόντων στο σπίτι, η Condito προχώρησε στο σχεδιασμό πρωτοποριακών συσκευασιών μουστάρδας. Οι νέες συσκευασίες φέρουν, στο κάτω μέρος τους, την ονομασία του προϊόντος σε γραφή Braille (σύστημα γραφής κι ανάγνωσης τυφλών), στην ελληνική και αγγλική γλώσσα (Μουστάρδα & Mustard) καθώς και το όνομα της Condito.

Μέσω της πολύτιμης βοήθειας των μαθητών και των καθηγητών του ΚΕΑΤ (Κέντρο Εκπαίδευσης & Αποκατάστασης Τυφλών), μελετήθηκε σε βάθος η ορθή διατύπωση των λέξεων, όπως επίσης το πάχος και οι αποστάσεις μεταξύ των γραμμάτων για την ευκολότερη ανάγνωση τους.

Προστέθηκε επίσης, ανάγλυφη απεικόνιση προτάσεων σερβιρίσματος στο επάνω μέρος της συσκευασίας προκειμένου να εμπνεύσει σε όλους τους καταναλωτές, ιδέες και γαστρονομικούς συνδυασμούς με την αγαπημένη τους μουστάρδα.

Οι πρωτοποριακές για την ελληνική αγορά τροφίμων (και όχι μόνο) αλλαγές, πραγματοποιήθηκαν πιλοτικά στην κλασική σειρά μουστάρδας Condito, με γνώμονα την ενσωμάτωσή τους και στις υπόλοιπες συσκευασίες των προϊοντικών γραμμών της εταιρείας.