Υποβολή αιτήσεων για το 8ο Envolve Award Greece έως τις 3/3/2020

  Συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων για το 8ο Envolve Award Greece.

Οι startups και καινοτόμες επιχειρήσεις στην Ελλάδα, ανεξάρτητα από τον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιούνται, μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο envolveglobal.org/envolve-awards έως τις 3 Μαρτίου του 2021. Κάθε νικητής κερδίζει υποστήριξη 360 μοιρών, μέσω άτοκης χρηματοδότησης, καθοδήγησης, καθώς και παροχής υπηρεσιών επιχειρηματικής υποστήριξης από το ευρύ δίκτυο συνεργατών του Envolve.

Επιπλέον, τo Envolve Entrepreneurship ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τη The Startup Elevator, αναπτύσσοντας διαρκώς το δίκτυο των υποστηρικτών των νικητών και των φιναλίστ του. Ο δεύτερος κύκλος της The Startup Elevator Academy, ξεκινά στις 3 Μαρτίου 2021 και θα διεξαχθεί αποκλειστικά για τους νικητές και τους φιναλίστ του Envolve στην Ελλάδα, προσφέροντάς τους ένα διακεκριμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης και coaching για την ανάπτυξη δεξιοτήτων ηγεσίας.

Η The Startup Elevator Academy έχει δημιουργήσει ένα εντατικό πρόγραμμα εκπαίδευσης ηγετικών δεξιοτήτων για τους ιδρυτές startups εταιρειών. Το πρόγραμμα θα συμβάλει στην ανάπτυξη δεξιοτήτων ηγεσίας, επικοινωνίας, πωλήσεων, διαπραγμάτευσης, pitching και personal branding των συμμετεχόντων. Η The Startup Elevator Academy παρέχει εκπαιδευτικές συναντήσεις υψηλού επιπέδου, που υποστηρίζονται επιπλέον από συνεδρίες καθοδήγησης για κάθε ιδρυτή, προκειμένου οι startups να αλληλεπιδρούν επί ίσοις όροις με τα στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων.