Αγαπητοί αναγνώστες,
Η ομάδα του exportnews.gr και εγώ προσωπικά σας ευχόμαστε μία χρονιά γεμάτη υγεία, με πολλές επιτυχίες, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Εμείς με ορθολογισμό και αντικειμενικότητα θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την ελληνική εξωστρέφεια και επιχειρηματικότητα μέσα από τεκμηριωμένες έρευνες, απόψεις και σημαντικά νέα που παρουσιάζουμε κάθε μήνα στο exportnews, τόσο στο περιοδικό μας όσο και στο site μας.
Αυτή η χρονιά, όπως δείχνουν τα εξαγωγικά trends 2023, τα οποία παρουσίασε η εταιρεία τού ομίλου DK MARKETING, προβλέπεται να είναι αρκετά δυναμική με πάρα πολλές αλλαγές σε διεθνές επίπεδο, τόσο στις καταναλωτικές συμπεριφορές όσο και στην αλυσίδα αξίας και διακίνησης προϊόντων, πρώτων υλών, και υπηρεσιών.
Όσο πιο καλά προετοιμασμένους μας βρει σε εσωτερικό και εξωτερικό επίπεδο το 2023, τόσο θα μετατραπούν οι απειλές σε χρυσές ευκαιρίες για τους οργανισμούς που εργαζόμαστε. Οι προκλήσεις θα είναι πολλές, το ρίσκο υπάρχει και θα αυξάνεται καθημερινά. Οι αποφάσεις που καλείται ο καθένας μας να λάβει θα είναι πιο γρήγορες, και σίγουρα τα αποτελέσματα οφείλουν να φαίνονται πιο σύντομα από όσο ποτέ.
Οι νέες αυτές τάσεις και αλλαγές θα αναλύονται σε κάθε τεύχος, με σκοπό να συνεχίσει το exportnews να αποτελεί όχι άλλο ένα ενημερωτικό περιοδικό/site, αλλά ένα πραγματικό εργαλείο.
Σας ευχαριστούμε όλους για την στήριξή σας, που από το 2019 είστε δίπλα μας. Καλή σας ανάγνωση και Καλή Χρονιά.
Δημήτρης Καραβασίλης,
CEO & Founder
DK CONSULTANTS GROUP


































