Δυναμική παρουσία 10 ελληνικών εταιριών στη Διεθνή Εκθεσιακή Πλατφόρμα του Ενεργειακού ΚλάδουThe Smarter EEurope στο Μόναχο

Με 10 ελληνικές εταιρίες, που είχαν την ευκαιρία να προβληθούν μεταξύ 1.354 εκθετώναπό όλο τον κόσμο στη μεγαλύτερη εκθεσιακή πλατφόρμα του ενεργειακού κλάδου της Ευρώπης, ολοκληρώθηκε η Διεθνής Έκθεση TheSmarterEEurope, στις 17 Μαΐου, στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου.

Το νέο brandTheSmarterEEurope, έκανε την εμφάνισή του για δεύτερη φορά, ενσωματώνοντας όλες τις νέες τάσεις στον κλάδο της ηλιακής ενέργειας, των Φ/Β και των μπαταριών, των συσσωρευτών ενέργειας και της καινοτόμου κατασκευής, της ευφυούς χρήσης της ενέργειας στη βιομηχανία και στις κτιριακές εγκαταστάσεις, των ηλεκτρικών οχημάτων και τεχνολογιών φόρτισης, μέσω των επιτυχημένων Διεθνών Εκθέσεων IntersolarEurope και eesEurope και των πιο νέων εκθέσεωνΕM-Power και Power2Drive, τις οποίες επισκέφθηκαν 50.000 επαγγελματίες επισκέπτες (8% αύξηση) από 162 χώρες.

Οι 10 εταιρίες, που εκπροσώπησαν την Ελλάδα, συμμετέχειαν στην IntersolarEurope, Διεθνής Έκθεση για τον κλάδο της Ηλιακής Ενέργειας και Φ/Β και ήταν οι εξής: AlumilS.A., EcosunLtd, InnaccessNetworksS.A.,  METALOUMIN, NanotechnologyLabLTFN, OrganicElectricTechnologies (O.E.T.), PROFILODOMI, RaycapS.A., RECOMSolar και SonneAktionLtd.

Πιο συγκεκριμένα, η IntersolarEuropeεστιάζει στους τομείς των Φ/Β, της τεχνολογίας κατασκευής Φ/Β και της ηλιοθερμίας και έχει καθιερωθεί από την ίδρυσή της ως η παγκοσμίως σημαντικότερη κλαδική έκθεση ανάμεσα σε κατασκευαστές, προμηθευτές, χονδρεμπόρους και φορείς παροχής υπηρεσιών. Η eesEurope παρουσιάζει τομείς, όπως: αποθήκευση ενέργειας, συσσωρευτές, υλικά, εξαρτήματα, ανακύκλωση, διαχείριση και συστήματα μπαταριών, δοκιμές μπαταριών, συστήματα ελέγχου κ.α.

Οι δύο σχετικά νέες προσθήκες των εκθέσεων EM-Power και Power2Drive έρχονται για να ενημερώσουν το κοινό για τις ευφυείς χρήσεις της ενέργειας στη βιομηχανία και τις κτιριακές εγκαταστάσεις, καθώς και για τα ηλεκτρικά οχήματα και τις τεχνολογίες φόρτισης, αντίστοιχα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η TheSmarterEEuropeσημείωσε 15% αύξηση στους εκθέτες, ενώ τα συνέδρια και τις παράλληλες διοργανώσεις,που διεξήχθησαν στο πλαίσιό της,παρακολούθησαν περισσότεροι από 2.000 ενδιαφερόμενοι.

Η επόμενη TheSmarterEEuropeπρόκειται να λάβει χώρα από τις 17 έως τις 19 Ιουνίου 2020 παράλληλα με τη Διεθνή Έκθεση Αυτοματισμού και Ρομποτικής, automatica 2020, (16. -19.06.2020),www.automatica-munich.com

Για πληροφορίες και για τη συμμετοχή στη επόμενη έκθεση, αλλά και σε όλες τις εκθεσιακές διοργανώσεις ανά τον κόσμο, κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα www.thesmartere.de και την ειδική ιστοσελίδα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις www.german-fairs.gr ή να επικοινωνήσει με το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο της SolarPromotionGmbH στην Ελλάδα και Κύπρο, στο τηλ. 210 64 19 037, για να ενημερωθεί για όλες τις διοργανώσεις ανά τον κόσμο.