Πώς να είστε παραγωγικοί αναμένοντας την επόμενη πτήση σας στο αεροδρόμιο

my flight is cancelled

Όταν ταξιδεύετε πολύ συχνά μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε και να κολλήσετε σε ένα αεροδρόμιο για ώρες. Αυτό δεν χρειάζεται να αποτελεί εμπόδιο στην εργασίας σας και να μεταφράζεται σε χαμένη μέρα. Δείτε πως μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις καθυστερήσεις αυτές:
• Σωστή προετοιμασία
Βεβαιωθείτε ότι οι συσκευές σας είναι σε καλή κατάσταση λειτουργίας και φορτισμένες. Τίποτα δεν καταστρέφει μια εργάσιμη μέρα σαν μια νεκρή μπαταρία.

• Σχέδιο για μη διαθέσιμο Wi-fi
Στην περίπτωση αυτή παίρνω τις κατάλληλες αποφάσεις ώστε να μην χάσω τον χρόνο μου. Πιο συγκεκριμένα, διατηρήστε ορισμένα αρχεία ή έγγραφα στην επιφάνεια εργασίας σας για να εργαστείτε. Ίσως να έχετε κάποια αρχεία που μπορείτε να εκτυπώσετε και να πάρετε μαζί σας.

• Ζήτημα θορύβου
Όλοι γνωρίζουμε πόσο δυνατά και θορυβώδη μπορούν να είναι τα αεροδρόμια. Ανάμεσα στις επαναλαμβανόμενες ανακοινώσεις και τα πλήθη των ανθρώπων, ο αερολιμένας μπορεί να είναι ένας από τους λιγότερο παραγωγικούς χώρους εργασίας στους οποίους μπορεί κάποιος να σκεφτεί. Επενδύστε σε ένα καλό ζευγάρι ακουστικά. Μελέτες έχουν δείξει ότι η μουσική μπορεί να βοηθήσει στην παραγωγικότητα της εργασίας.