Συμβουλές για υγιή επαγγελματικά ταξίδια

Ήξερες πως να φτιάξεις την τέλεια βαλίτσα;

Τ ο healthy life style έχει μπει για τα καλά στις ζωές όλων μας, επαγγελματιών και μη. Σας προτείνουμε 4 λύσεις για υγιεινό τρόπο ζωής ακόμη και στα επαγγελματικά σας ταξίδια!

 Μείωση ή Εξάλειψη της κατανάλωσης αλκοόλ
Την ημέρα του ταξιδιού σας, αποφύγετε να πίνετε αλκοόλ. Θα σας προκαλέσει αφυδάτωση. Επίσης αποφύγετε την κατανάλωση αλκοόλη στον προορισμό σας. Εκτός του ότι θα σας αναστατώσει τον ύπνο σας, θα σας προσθέσει περιττές θερμίδες.

 Παράλειψη των δωρεάν γευμάτων
Όσο πιο συχνά ταξιδεύετε, τόσο περισσότερα προνόμια θα λαμβάνετε. Συχνά αυτά τα προνόμια περιλαμβάνουν δωρεάν φαγητό και συνήθως δεν είναι υγιεινό (όπως τα περίφημα μπισκότα τσιπ σοκολάτας Double Tree κατά το check-in). Ακριβώς όπως το αλκοόλ, αυτές οι θερμίδες είναι περιττές.

 Βρείτε υγιεινά γεύματα
Όταν είναι δυνατόν, παραλείψτε το ανθυγιεινό γρήγορο φαγητό και βρείτε φρέσκα, υγιεινά γεύματα. Μπορείτε είτε να πακετάρετε υγιεινά σνακ στη τσάντα μεταφοράς σας είτε να αγοράσετε κάποια στο αεροδρόμιο.

 Ασκηθείτε
Είτε στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου ή στο δωμάτιό σας, είτε αν κάνετε μια βόλτα για να εξερευνήσετε την περιοχή που επισκέπτεστε, να είστε ενεργός!! Υπάρχουν πολλά οφέλη από την άσκηση για τους επαγγελματίες ταξιδιώτες, συμπεριλαμβανομένης της μείωσης του στρες, της αυξημένης παραγωγικότητας ή ακόμα και την μείωση του jetlag.