Για ξεκούραστα & έξυπνα επαγγελματικά ταξίδια…

η ομάδα του exportnews.gr
σας προτρέπει να ακολουθήσετε τις εξής συμβουλές

 Συμμετοχή σε προγράμματα ανταμοιβής
Επωφεληθείτε από τα εταιρικά σας ταξίδια για να κερδίσετε πόντους ή μίλια στην αεροπορική σας κάρτα ή στην πιστωτική σας κάρτα. Επιλέξτε μια πιστωτική κάρτα χωρίς τέλη συναλλαγών εξωτερικού.

 Φορτίστε τις ηλεκτρονικές σας συσκευές πριν πετάξετε
Το τηλέφωνό σας, ο φορητός υπολογιστής και το tablet θα πρέπει να έχουν αρκετή μπαταρία για να σας βοηθήσουν να περάσετε παραγωγικά το χρόνο στο αεροδρόμιο και στην πτήση σας.

 Χρησιμοποιήστε προγράμματα που επιταχύνουν το ταξίδι σας
Ελέγξτε τις πτήσεις σας online και εκτυπώστε την κάρτα επιβίβασής σας πριν κατευθυνθείτε προς το αεροδρόμιο. Υποβάλετε αίτηση για TSA Pre-Check και Global Entry για να αποκτήσετε πρόσβαση σε ταχύτερα κινούμενα συστήματα ασφάλειας και τελωνείων σε όλο τον κόσμο.

 Κράτηση απευθείας αεροπορικών πτήσεων
Μια μεσημεριανή στάση δύο ή τριών ωρών μπορεί να σημαίνει ότι ξοδεύετε μια επιπλέον μέρα στο δρόμο, να ξυπνάτε νωρίτερα από ό, τι χρειάζεται ή να έχετε μια βαλίτσα που θα πρέπει αναγκαστικά να κουβαλάτε παντού.

 Πληρώστε για την είσοδο σας στα σαλόνια του αεροδρομίου
Οι περισσότερες αεροπορικές εταιρείες παρέχουν σαλόνια με άφθονο φαγητό, καταστήματα και ήσυχο χώρο σε λογικό κόστος. Περάστε το χρόνο σας περιμένοντας την πτήση σας μακριά τη φασαρία.

 Εκτυπώστε σημαντικούς αριθμούς επιβεβαίωσης
Παρόλο που κανείς δεν θέλει να σκέφτεται να χάσει το τηλέφωνό του, είναι δυνατό να εξαντληθεί η μπαταρία ακριβώς όταν χρειάζεστε για την επιβίβαση τον αριθμό επιβεβαίωσης. Οπότε εκτυπώστε τα έγγραφα που επιβεβαιώνουν την πτήση σας και φυλάξτε ένα αντίγραφο σε κάθε τσάντα σας.

 Αγοράστε (ή συσκευάστε) υγιεινό φαγητό
Το ταξίδι θα κουράσει το σώμα σας. Η συσκευασία ή η αγορά υγιεινών σνακ θα σας βοηθήσει να είστε σε καλή κατάσταση ενώ ταξιδεύετε.