Σίμος Αναστασόπουλος

Πρόεδρος Ελληνο-Αμερικανικού Επιμελητηρίου

Tο 2019 αποτελεί μια σημαντική χρονιά για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας. Η προϋπόθεση φυσικά είναι η συνέπεια στο πρόγραμμα των αλλαγών με σκοπό την βελτίωσητης ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων και κατ’ επέκταση της Ελληνικής οικονομίας.

Το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο από την  ίδρυση του το 1932, συμβάλλει έμπρακτα στην ανάπτυξη των ελληνοαμερικανικών σχέσεων με σκοπό την ενίσχυση τόσο των επενδύσεων όσο και την εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων.

Στο σημείο αυτό, θα θέλαμε να χαιρετήσουμε και να καλωσορίσουμε τη νέα αυτή προσπάθεια της DK Marketing και του Καραβασίλη Δημήτρη, ο οποίος λειτουργεί ως ειδικός σύμβουλος σε θέματα εξωστρέφειας του επιμελητηρίου μας, στη νέα προσπάθεια της εταιρίας του, για την έκδοση του μηνιαίου έντυπου περιοδικού των ελληνικών εξαγωγών exportnews.gr.

Είμαστε σίγουροι ότι η προσπάθεια αυτή θα βοηθήσει στην ανάπτυξητης εξωστρεφούς επιχειρηματικής κουλτούρας, καθώς επίσης και την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση όλης της επιχειρηματικής κοινότητας.

Σας συγχαίρω για την πρωτοβουλία σας και σας εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία.