Σημαντικές ελληνικές διακρίσεις στη διεθνή έκθεση κοσμήματος και πολυτίμων λίθων JCK & LUXURY στο Λας Βέγκας

Δυο ελληνικές εταιρείες,μέλη της εθνικής συμμετοχής διακρίθηκαν στη διεθνή έκθεση κοσμήματος και πολυτίμων λίθων JCK & LUXURY, που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Λας Βέγκας.

Ειδικότερα, στις 30 Μαΐου, η “ApostolosJewellery” διακρίθηκε στην designcategory της LuxuryDesignAwards και η “DimitriosExclusive” (KapsaskisDim. & SIA OE), στην JCK Jewelers’ Choice Awards. (δείτε σχετικές φωτογραφίες)

Η πρόσφατη, εξαιρετική αυτή ελληνική επιτυχία έρχεται να πλαισιώσει την προσπάθεια 14ελληνικών επιχειρήσεων που συμμετέχουν για δεύτερη συνεχή χρονιά στην έκθεση, η οποία αποτελεί θεσμό για την τέχνη του κοσμήματος και το εμπόριο.

Με ένα εκτεταμένο πρόγραμμα επικοινωνίας που έχει εκπονήσει ο Enterprise Greece με τη συνεργασία της asap Athens, υπό τον γενικό τίτλο Greek Jewels και με μια σειρά σύγχρονων εργαλείων και δράσεων, που στοχεύουν στην γνωριμία τωνελληνικών επιχειρήσεων και της νέας γενιάς των σχεδιαστών τους, με τον ειδικό τύπο αφενός και τους καταναλωτές των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής αφετέρου, οι ελληνικές επιχειρήσεις υποδέχονται το κοινό της έκθεσης.

Ανάμεσα στους επισκέπτες της διοργάνωσης – η οποία τις δυο πρώτες ημέρες της λειτουργίας της είναι κλειστή στο κοινό – ήταν και ο Πρόεδρος της κοινοβουλευτικής, συνταγματικής δημοκρατίας της Μποτσουάνα, κ.MokgweetsiMasisi.

Η επόμενη δράση για την αγορά της Αμερικής οργανώνεται τον προσεχή Νοέμβριο στο μουσείο MAD της Νέας Υόρκης (MuseumofArt&Design) και στο οποίο θα συμμετέχουν συνολικά 27 Έλληνες σχεδιαστές ανάμεσα στους οποίους και οι περισσότεροι που συμμετέχουν τώρα στη JCK&Luxury

www.GreekJewels.gr

FB: Greek Jewels at International Shows

Instagram: greekjewels_usa