Απλά βήματα για να έχετε ένα ομαλό ταξίδι

Φορτίστε τις ηλεκτρονικές σας συσκευές πριν την πτήση. Το κινητό σας, το λάπτοπ και το τάμπλετ θα πρέπει να έχουν αρκετή μπαταρία για να σας βοηθήσουν να περάσετε τον χρόνο σας παραγωγικά στο αεροδρόμιο και στην πτήση. Επιπλέον δεν θα χρειαστεί να ψάχνετε για πρίζα.

Χρησιμοποιήστε εφαρμογές για να κάνετε την επιβίβαση σας πιο γρήγορα. Το online check-in και το online εισιτήριο στην ηλεκτρονική σας συσκευή σας γλιτώνουν από άσκοπες ώρες αναμονής. Επιπλέον αυτές οι εφαρμογές σας οδηγούν πιο γρήγορα στην πύλη σας, παρουσιάζοντας την πιο γρήγορη διαδρομή.

Επιλέξτε πτήσεις χωρίς ανταπόκριση. Οι στάσεις επεκτείνουν το ταξίδι. Μια στάση δυο ή τριών ωρών μπορεί να συνεπάγεται μια επιπλέον ώρα ταξιδιού,το να ξυπνήσετε νωρίτερα ή και να έχετε μια βαλίτσα με παραπάνω περιεχόμενα.

Αποκτήστε συνδρομή στο lounge του αεροδρομίου. Οι περισσότερες αερογραμμές παρέχουν lounge με φαγητό, πρίζες και ησυχία για ένα συμφέρον ποσό.  Το να περάσετε τον χρόνο αναμονής μακριά από την βαβούρα θα σας προσφέρει ένα πιο παραγωγικό ταξίδι.

Εκτυπώστε τους σημαντικούς αριθμούς επιβεβαίωσης. Σε κανέναν δεν αρέσει να χάνει το κινητό του, αλλά μπορεί να συμβεί πάνω στην βιασύνη. Όπως και το να ξεμείνουμε από μπαταρία, ενώ χρειαζόμαστε την κάρτα επιβίβασης.  Για αυτό εκτυπώστε την κάρτα επιβίβασης και έχετε μαζί σας ένα αντίγραφο στην βαλίτσα.

Βρείτε ή έχετε μαζί σας υγιεινό φαγητό. Τα ταξίδια καταπονούν το σώμα και οφείλεται να μπορείτε να εργαστείτε καλά και μετά την προσγείωση σας. Τα υγιεινά σνακ θα σας δώσουν ενέργεια και θα σας βοηθήσουν να είστε παραγωγικοί ενώ ταξιδεύετε.