Ταξιδιωτική ασφάλιση: Απαραίτητη για όσους ταξιδεύουν συχνά!

Εάν ανήκετε στην κατηγορία των επαγγελματιών που ταξιδεύουν συνέχεια, η ταξιδιωτική ασφάλεια είναι απαραίτητη καθώς μπορεί να καλύψει πληθώρα αναπάντεχων ζημιών και περιστατικών. Συγκεκριμένα μπορεί να καλύπτει παροχή τηλεφωνικών ιατρικών συμβουλών, αποστολή ιατρού σε ξενοδοχείο, αεροπορικές διακομιδές, ιατρική – νοσοκομειακή περίθαλψη, φαρμακευτική περίθαλψη, μετάβαση συγγενικού προσώπου, συνοδό για ανήλικους που συνταξιδεύουν, αποζημίωση σε περίπτωση απρόσμενου γεγονότος, αποζημίωση για ζημιές, κλοπές, καθυστέρηση αποσκευών καθώς και διαχείριση απώλειας προσωπικών εγγράφων. Παράλληλα μπορούν να υπάρξουν και προαιρετικές καλύψεις όπως αστική ευθύνη ή και νομική βοήθεια.

Πλέον όλοι σχεδόν όσοι προσφέρουν ταξίδια και κρατήσεις εισιτηρίων μέσω διαδικτύου προτείνουν ταξιδιωτική ασφάλιση. Το κόστος μίας ταξιδιωτικής ασφάλισης μπορεί να ξεκινά από 15-17 ευρώ. Μπορείτε να την αγοράσετε μέσω διαδικτύου από τον ηλεκτρονικό ταξιδιωτικό πάροχο, από τον ασφαλιστή σας, την ασφαλιστική εταιρεία, αλλά και μόνος σας από το διαδίκτυο.

Μεγάλη προσοχή!

Η ασφαλιστική εταιρεία με την οποία υπογράφετε θα πρέπει να διαθέτει συμβάσεις και συνεργασίες παγκόσμιες και να διαθέτει παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών ώστε να μπορέσετε να εξυπηρετηθείτε σε όποιο σημείο του πλανήτη και αν βρίσκεστε. Παράλληλα πρέπει να προσέξετε την διάρκεια της ασφάλισης όπως και τα όρια των καλύψεων για ασθένεια και ατύχημα εντός και εκτός νοσοκομείου.